Mijn winkelwagentje

Sluiten

Privacy Policy

 

Phonejunkie, gevestigd aan Groenestraat 294 te Nijmegen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.phonejunkie.nl
Groenestraat 294
6531JC Nijmegen 
info@phonejunkie.nl

 

Phonejunkie.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website. Phonejunkie verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 


Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Phonejunkie gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

- Wanneer je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer (niet verplicht) en betaalgegevens nodig om je bestelling te behandelen en je op de hoogte te houden van de status daarvan.

- Om het winkelen bij Phonejunkie zo prettig mogelijk te laten zijn, slaan wij met je toestemming jouw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en je producten aanbevelen die je mogelijk interessant vindt.

- Phonejunkie gebruikt je gegevens om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je dit niet wilt, kun je ons dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@phonejunkie.nl, of door op de uitschrijflink onderaan de nieuwsbrief te klikken.

- Als je een account aanmaakt op Phonejunkie.nl bewaren wij deze gegevens beveiligd. In je account slaan we informatie op zoals je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat je deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.

- Phonejunkie verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.


Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Cookie: Googly Analytics
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar 

Cookie: Facebook
Functie: Om je interessante aanbiedingen te kunnen laten zien op Facebook, wordt bijgehouden welke producten je op onze site bekijkt. Facebook plaatst hiervoor enkele cookies.
Bewaartermijn: maximaal 2 jaar

Cookie: Shappify
Functie: Met deze cookie wordt je winkelmandje bewaard, zodat als je later af wilt rekenen je niet opnieuw je favo hoesje hoeft te zoeken
Bewaartermijn: 1 week


Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Phonejunkie neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en doet er alles aan om de verzamelde data goed te beveiligen. Zo zijn bijvoorbeeld delen van onze website versleuteld met een ssl verbinding. SSL is een methode die ervoor zorgt dat gegevens via internet veilig uit te wisselen tussen de website en de webbrowser. Hierdoor zijn je persoonlijke gegevens altijd volledig beschermd en worden deze versleuteld over internet verstuurd zodat afluisteraars geen kans krijgen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Phonejunkie en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@phonejunkie.nl.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.


Phonejunkie wil je er tevens op wijzen dat, mocht je er op de een of andere manier met ons niet uitkomen, je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Vragen
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over de privacy policy van Phonejunkie.nl neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder. 
 

translation missing: nl.layout.homepage.mailing_list_join

translation missing: nl.layout.homepage.mailing_list_text

Voer je zoekopdracht in